The end

Thanks for this time♥

yesterday

Igår red jag på morgonen, lite dressyr. Sedan drog jag ner till Anna. Var hos henne innan jag åkte hem, då red jag med Frida runt 8. Vi red först lite i skogen sedan skulle vi "racea" på lägdan, första vändan gick det jätte bra och andra gick det lite för fort och han lyssnade inte. Så när han tvär stannade så åkte jag i backen.. landade på ena sidan och slog i huvudet. Allt gick bra men Rolo sprang iväg men till slut fick dom tag i honom :)
Sedan åkte jag tbx till anna och sov där.

One direction 2 år

Idag har är det 2 år sen One direction skapades :) Från x-factor till att vara kända över i typ hela världen! 

Igår vann dom även priser på teen choice awards! 

 

 

Hur hade slutet av 8;an varit om man inte börjat lyssna på dom? ;)

 


Några dagar

Några dagar förra veckan:
 
Torsdag: Jag red i skogen på dagen.
På kvällen åkte jag till Frida och var med henne, Elin, Emma & Linnea. 
Vi snackade, spelade kubb, brännboll( eller vi försökte spela brännboll). Dom andra hade även vattenkrig men eftersom jag var lite förskyld och inte är ett sånt stort fan av sånt så stog jag över. 
 
Fredag: Linnea kom hit på kvällen, hon följde med ut när jag red, hon tog även bilder. Först var vi i skogen sedan lite på lägdan och där tog vi några skutt vissa gick bättre och vissa lite sämre. Sedan såg vi på pretty little liars
 
Lördag: Rolo hade vilodag så mamma och Linda fick fixa med Rolo, jag låg och slappade medans jag kollade på grey's, det behövdes för förskylningen var borta dan efter. Hjälpte även till med höet. 
 
Söndag; Vaknade lite senare, red på kvällen, tittade på tv:n :)
 
 
 

Moments

Igårkväll åkte jag till Linnea och var där nån/några timmar, snackade, tog en liten promenad och kollade på Full house. På dagen red jag, gick inte någe vidare, han var lite seg och tittig så det vart inte så mycke ridning. 
Idag har jag mest kollat på 90120 blandat med fb och bloglovin ;) får se om jag rider idag. 
 
sjukt bra 

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar


My heart's a stereo it beats for you, so listen close, hear my thoughts in every note

 
På bilden: den andra kossan i hagen
 
Idag red jag en liten längre sväng, in i skogen på och på grusvägar,jag varvade mellan skritt,trav & galopp. Han har börjat lära sig stigen vi skrittar fram/av mest på nu ;)
Har även städat och bakat pizza. 

Ridsport

Sitter och kollar på hästhoppning (just nu iallafall) på eurosport :)

Igår & idag .

Igår var det marknad på hammarn, så på morgonen kom dom och hämtade Rolo (och oss) och vi åkte till ammer där hovslageren var det gick rätt snabbt sedan fixade vi resten lastade in honom och Sonat och åkte ner på hammarn. Först hämtade vi Emma och sedan ner till ica där vi skulle håll till. Sedan var det bara att gå och gå med ponnysarna & barnen :) Kan ju säga att vi inte hade tur med vädret iallafall. Regn eller grått.. only.
 
Idag har jag suttit vid datan, tittat på tv och tagit med Rolo ut så han fick beta vid lägdan passade på att ta lite kort också men självklart började det regna efter ett tag!. Rolo har vilodag idag, så det finns inte så mycket mer att skriva om honom nu... :)

Sova

ska typ sova nu, imorn ska Rolo fixa någon sko innan ponnyridningen börjar på marknaden på hammarn! :)

tisdag

Idag var mormor och morfar här en stund, dom tittade och pratade med rolo sedan fikade vi. Har sedan varit på hammarn och handlat & suttit vid datan. Idag red vi ut, mamma och Luddis följde med, jag & Linda bytte halvvägs och när vi var på väg hem mötte vi Rolos "kompis" Assar som också är på ridskolan.

måndag

Idag har jag ridit, suttit vid datan, varit med Rolo.
Ridningen bestod av skritt i skogen, lite skritt,trav och galopp på en lägda men också lite galopp på en längre sträcka. Han är super cool, och inte brydd alls!:) Det kommer nog bli tre riktigt braiga veckor. :)
Sedan har vi borstat och gosat med honom, låtit han beta på gräsmattan. Och jag har kollat på senaste säsongen av Grey's

Äntligen

Nu står Rolo i en hage här på gården och ser ut att ha det bra!, är riktigt glad nu och längtar till imorgon! :D

Kossor

I hagen brevid våran fårhage går det 2 stycken kor, idag var dom så pass nära våra hage att man kunde ta några bilder :)

Snart.

På söndag åker vi och hämtar Rolo, längtar som ja jag vet inte vad.  hehe

Idag ska jag inte göra något speciellt, titta på fångad, kanske ta en promenad och sånna saker bara för att tiden ska gå snabbare.Tar kanske ut Aslan i selen så han får skutta runt så han inte blir så tjock ;)

Fångad - trapped

Ska nu sätta mig och kolla på fångad eller Trapped som det igentligen heter. Har sett hela första & andra säsongen sedan lite av första igen. Så tar och börjar om på hela serien.
Den går att se på svt

Film

Sitter hos Linnea och vi har precis börjat titta på soul surfer, vi har även sett Enough men nu ska jag fortsätta titta på filmen.

Städar.

Håller på att städa rummet, eller nu tar jag en paus medans jag väntar på dammsugaren.
Dagarna går så himla segt nu, så sitter mest och kollar på gossip girl för att tiden ska gå lite snabbare, det funkar typ . 
Fina Tara

Helgen

Har inte orkat bloggat i helgen så gör det nu istället :)
 
Fredag: Åkte jag och mamma för att hämta Linda som varit på ridläger hos Ulla. Där fick vi se riduppvisning med både spegelritt och lite skutt över tre hinder, under uppvisningen fick vi lite fika också. Hälsade också på resten av hennes hästar. på kvällen flyttade vi över fåren och lammen till en annan hage, så man fick "valla" lite lamm, vilka "fårskallar" dom är som inte följer efter sin mamma direkt. Efter det åkte jag till Linnea, vi träffade även Felle.  Sov även hos Linnea.
 
Lördag: Vaknade vi runt halv 12, runt 12 åkte jag hem för att duscha med mera. Sedan åkte jag ner till Linnea tittade lite på Gossip girl och Up all night tour. På kvällen vare Cruising så jag och Linnea gick ner på hammarn där vi träffade Frida och Sara, Felicia och hennes friend och lite mer folk. Gick sedan runt 12 nånting upp till Linnea igen där vi fikade medmera. Sov där igen
 
Söndag: Sov till runt 12 halv 1 då också, vi åt sedan tittade vi på videoklipp på youtube till jag skulle hem typ.
När jag kom hem gjorde jag inte alls någe mycket tittade mest på datan och tvn medans jag åt glass.
 
Ullas lilla ponny Tintin på bilden

så söt

 

hahah


RSS 2.0