---------------


LOL

Ska  nu se filmen LOL. Tur att man kan kolla online ;)

Ingen du känner

Lånade Ingen du känner och Fallen Flicka på biblan igår båda är skrivna av Christina Waldén.
Det jag läst av Ingen du känner är väldigt bra. Den handlar om Fatma som precis slutat 9:an och ska åka till turkiet med sin familj som kommer där ifrån. Hennes bästa vän säger "Bli inte bortgift nu bara" och Fatma svarar med att det kommer nog inte att hända. Men sedan visar det sig att hon visst ska bli bortgift och hennes bästa vän försöker hjälpa henne. Den ända kontakten hon har är via mobilen och det batteriet kommer inte hålla för evigt. 
 
Dåligt beskrivet, men har inte kommit längre en halva boken än så :)

Grattis!!!♥

Grattis på 15års dan bästa vän!♥

No matter what you say it won’t hurt me,

Igår var jag på dop för min lilla kusin. Vi var utanför kyrkan då det var så fint väder, dopet var jättefint och fikat vi fick efter var jätte gott. Efter dopet åkte vi hem och vi hann nästan inte komma in igenom dörren innan åskan satte igång. Det vart lite mellanrum så vi kunde kolla lite på tv. Runt halv 7 åkte jag till Linnea, vi kunde inte göra så speciellt mycket då det åskade och blixtrade. Så vi satt och pratade istället när åskan hade slutat började vi titta på Up all night live tour (som vanligt) och sedan iCarly avsnittet där 1D är med. 
Idag har det inte hänt så jätte mycket, varit på bibblan och i stallet och kollade på när Linda red lektion. 

--

Ska starta igång 1D up all night dvd:n nu, och bara fundera.

Wings

 

Pictures from Parken zoo

 
 

Parken zoo

Har varit i västerås på minisemester (3dar), målet med denna resa var Parken Zoo. Var väldigt fint där och djuren var fina även om jag lite rädd för dom små aporna som var lösa.. hehe. 
Skriver mer senare och lägger upp lite bilder.

RSS 2.0