haha


Sundsvall hela dagen

Har varit i birsta hela dagen, handlade kläder, var på hööks och stadium. Det mesta jag köpte var på rea så jag hade tur ;)
Bloggar mer imorgon! :)

Sleeptime

Ska snart sova har börjat kolla på ett avsnitt av Gossip girl, så det ska jag se klart sedan ska jag nog sova om jag kan. Om inte... så får jag lyssna på musik tills jag sommnar ;) Förövrigt är jag lite irriterad över vad som händer i Gossip girl just nu, men har jag tur blir det snart bättre och då slipper jag klaga!.
 
 
bilder från: http://www.facebook.com/pages/The-typical-directioner/331008970312824

-


Regn & Åska

Idag har det regnat mest hela dagen, har även åskat och har sett några blixtar. Så Linnea och jag har spelat sims tills det började åska och hon åkte hem ungefär då. Efter det spelade jag och Linda monopol, har även varit på hammarn där jag träffade mormor, fick även en Frida tidning  av henne :)

Translate

Har nu lagt in en translate länk i menyn ifall man vill läsa bloggen på något annat språk, länken är till engelska men man kan ändra till andra språk ifall man har lust.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

Sitter och tittar på Wallander med Linnea, blir ibland lite irriterad på personerna i filmen och då sitter jag och kommenterar ;). Idag har Linnea varit här och vi har varit ute med kaninerna, gått ut med Ludde, matat lamm, spelat sims. Tog även lite bilder när jag var ute med Aslan, han är så fin och always glad. Rubriken är ett citat från Nalle puh, hittade en sida när jag sökte på citat förut, dom är ju lite skojjiga ;). 

Kanin dag med Linnea

Idag runt klockan 13,00  packade jag ner Aslan i transportburen och åkte till Linnea. Vi började med att ta ut dom i selen direkt, snacka om att Aslan var en happy kanin!  Så både Aslan och Scott (Linneas kanin) skuttade runt och hoppade lite hinder som Linnea ställt upp. Vi gick också till skogen brevid våran gamla skola, men vi dom i transportburarna på vägen dit. I think mr. kanin tyckte det var ganska skojj att skutta runt i skogen det blir ju lite nytt att utforska. Vi gick också ner på grusplanen en snabbis men då började det regna så vi gick hem. Precis när vi kommit in på deras gård vart det typ spöregn så lite tur hade vi ;) men vi gick in och satte igång "Up all night live tour" as usual ;)
Runt halv fem åkte jag hem med Aslan, åt mat och fixade mig sedan återvände jag till Linnea för att titta på Pretty little liars, ett tag efter vi sett klart ringde jag pappa och han hämtade mig, Linnea och Scott som ska sova hos mig inatt och imorgon blir det en ny dag med kaninerna sedan Wallander på kvällen! 
Kameran hängde också med till skogen
 

Today

Nu är det snart dags för mig att gå ner och äta hallon med grädde, men tidigare idag har jag hjälpt mamma att städa bilen, åkt och handlat, spelat sims och kört lite fyrhjuling. Men senare ska jag nog se om jag hinner ta en lite n promenad eller jogging tur. Har hittat en väldigt bra stig i skogen det ända hindret är att det ligger två stora träd mitt över stigen så man måste gå runt. Men innan Rolo kommer så ska pappa ta bort den och då blir det mycket bättre! Känner en större motivation och "lätthet", blir inte lika less/trött lika snabbt i skogen som jag blir när jag går/joggar på sidan av en asfalts väg.  Efter det blir det nog att sitta framför datan och titta på Gossip girl.
 
 
istället för en bild blir det en trailer

Städa

Håller på att städa lite i tv rummet uppe snabbare städat snabbare "flytt" ;)

Ridläger 2011

Hade så sjukt kul dom där dagarna, träffade nya friends Moa och Alicia har inte träffat dom sen dess, saknar dom och hoppas att vi kan träffas snart!♥
Bilder av Rebecka Amrén  länkat till hennes blogg.

Fyrhjuling

Spelade inge sims igår, la mig för att sova istället ;)
Idag vaknade jag runt 11-12 då gick jag ner med datan för att spela sims. Efter några timmar kände jag att det kanske var dags att gå ut så då gick jag ut och körde fyrhjuling, får nöja mig med det några veckor till ;)
Sitter nu och kollar på repriser av gladiatorerna och ska nog spela lite sims igen

Sims 3

Håller nu på att installera sims 3 husdjur, får se om jag orkar spela ikväll! :)

Du har inte förlorat förrän du har gett upp

Vaknade rätt tidigt idag även fast jag satt uppe ganska länge igår natt.
Runt 11 gick jag, mamma och ludde en promenad i skogen gick en stig som jag även kommer kunna rida på i sommar. Ska även börja slänga lite saker i mitt rum så det inte blir så mycket kvar tills jag ska flytta ut till de nya rummet.
Har inte gjort nå mer idag så...

ska nu sätta mig och kolla på:


Flyttat

Nu har Aslan fått flyttat till buren som står på marken, den vi har just nu är mest tillfällig sedan ska han få ha Juzies gamla som är större och har mer space att skutta omkring i :) Klippte även hans klor han var lugn även fast han inte tyckte de var så jätte poppis fanns ju gräs att käka istället ;)
Aslan as little

yesterday

Igår åkte jag och Linnea till kramfors för att titta på Youngblood, dom var awesome och det var garanterat en bra start på sommarlovet.
Fick även ta ett kort med dom, som Linnea ska skicka till mig senare. Så det var en bra dag och första sommarlovs dag! :)

perfekt start på sommarlovet


ONE THING


Dag 12: bloggarna jag följer

Orkar inte skriva alla då jag har dom på bloglovin men dom vanligaste är
dressyrmupparna.se
nellieberntsson.se
onedirectionsweden.se
adras.se
annicaenglund.blogg.se
penamarcelo.blogg.se (sen dom startades då)
fridabergvall.blogg.se
linneaasahlin.blogg.se
tiiinamait.blogg.se
linnolsson.se
darios.se
linneaengstroms.blogg.se

Icecream: kladdkaka

time for icecream

Dag 11: Fem bra saker som hänt 2012

1. Att jag köpte min kamera
---
2. Fått reda på att jag ska få större rum
---
3. Att min nya plattång kom idag!
---
4.Köpte min mobil(?)
---
5. Mått mycket bättre

mums


Dag 10: En bild på någon jag saknar

Saknar min Vanessa♥
Den vackraste vovven in world (iaf för mig)
dålig cambild på mig och nessa

Standard

Är med Linnea och vi sitter och lyssnar på One direction, haha standard. Men nu tror jag vi ska gå ut och gå lite med kamerorna. ;)
Tomorrow start the last week in 8:an awesome.
Dags att gå ut

Finally


Dag 09: Ett kort på din dator


Now glee

Time to look at glee with Linnea! :)

everybody

http://onedirectionsweden.se/2012/june/tavling-del-2.html#comment
Alla borde vara med! tävling om en 1D tidning! :D

igga min min ;)

Dag 08: Detta gillar jag att göra på min fritid

Vara i stallet & rida såklart!

Fota (speciellt nu sen jag köpte min kamera ;))

Lyssna på musik

Vara med mina vänner

Vara med Aslan (om det är bra väder och inte spöregn)

säkert mer men orkar inte rada upp någe mer :)


Uteritt

Idag åkte jag till stallet igen, Linda var sjuk så jag red hennes lektion :)
Det var bara två idag, Jag och Ebba vi red först ut en runda sedan red vi lite i paddocken och sedan skrittade vi av runt travbanan.
Det har varit fint ungefär hela dagen, awesome att rida i (iallafall i skogen där det varken blir för varmt eller för kallt)
Imorn är det fredag sista dagen av denna skolveckan sedan är vi på sista veckan innan sommarlovet! Men nästa vecka blir det inte så mycket lektioner utan brännboll, högforsenloppet och typ fotboll sista dan, så tisdag är det "vanliga" dagar men gissar på att vi ska städa skåp, lämna in datorer osv.

Intervaller

Idag på ridlektionen hade vi intervall träning, i galoppen gick det väldans bra men sedan började väl Rolo bli trött så traven gick segare. Fick riktigt ont i foten också på slutet i traven, efter det vart det avskrittning på travbanan :)
Sitter nu och kollar på det sista avsnittet av Acatraz, skojj och se vad som hände allt är lite weird ;P
Sötare ponny kan jag inte tänka mig.

I have a pen which is blue, I have a friend which is you. Flowers will die, waters will dry, but our friendship will never ever say goodbye.

Ska snart sova, sjukt skönt att vara hemma imorn också!, fast ska till stallet så klart. Det känns lite weird att det bara är typ 1 eller 2 gånger kvar sedan är ridlektionerna slut.
kl 18,00 vare föreldra möte också, gick fast jag igentligen inte orkade.. Efteråt kändes det lika dant, hade inte gå dit igentligen man hade fått veta allt som sagts endå på ett eller annat sett ;)
När du kommer hem igen, då har vi en 1D kväll igen va?! Sjunga, dansa, skratta gå ut och gå sent på kvällen?! :))

upallnight

Mådde inte så bra nu på morgonen så stannade hemma, härligt nog är det bättre nu.
Ikväll är de föreldramöte med både föreldrar och elever när vi ska snacka om klasskassan så måste dit också även fast jag är lat och inte orskar ;)
Igentligen vill jag bara stanna hemma och glo på Up all night en av dom bästa filmerna jag sett på länge, det är typ bara musikvideos och dom kan man inte tröttna på så det är awesome! :D
Nu ska jag fortsätta lyssna och "städa" eller plocka ihop lite i köket :)

Dag 07: En person/kändis jag önskar att jag vill träffa

Kan inte välja bara en utan det blir två och desutom grupper! ;)
1. One direction
2. Youngblood
(och Yb kommer jag nog träffa snart, om jag inte har miljontals otur)

Dag 06: 2 bra saker som hänt denna månad

1:a saken:
Har nu köpt min kamera, en nikon d3100 supernöjd!
2:a saken:
Är typ klar med alla saker i skolan nu! Känns riktigt awesome!

Nytt

Har ändrat om lite i designen, bytt header, bakgrund, och menybild!.
Header bilden byter jag säkert senare när jag har en bättre :)

RSS 2.0